Brug din samsung mobiltelefon til at undgå social kontakt

Det kan være svært at håndetere en sådan skønhed og måske har du endda svært ved at beslutte dig for hvor du skal kigge hen. Tag blot din samsung mobiltelefon frem og kig på den.
samsung mobiltelefon

Smartphone mobiltelefon skaber par

Det er ikke umuligt at din date, som føler at han kender dig godt vil undre sig lidt over, at du i flere timer konstant undgår hans blik for at kigge ned på din samsung mobiltelefon. Flere gange spørger han dig hvad du egentligt laver og hver gang kommer du med en ny forklaring. Den ene gang siger du, at du spiller scrabble, den næste gang siger du, at du tager billeder af din mad og tredje gang er du løbet tør for idéer og siger, at du bare kigger på din skærm. Efter noget tid tager han også selv samsung mobiltelefonen frem og I starter med at chatte.

Kommunikation er nemmere via en samsung mobiltelefon

I finder begge ud af, at I virkeligheden har det meget bedre med at snakke med hinanden via telefonen end at sidde overfor hinanden. Da I siger farvel til hinanden laver I en slags spontan high five med begge jeres smartphone mobiltelefoner og I sørger for at undgå al fysisk kontakt da I flere gange under daten har fundet ud af, at en sådan kontakt ikke passer jer godt. I går begge hjem og så snart I er hjemme tager I smartphone mobiltelefonerne op og aftaler, at I aldrig vil mødes igen, men altid vil kommunikere via mobilerne.

Svedige telefoner

Svedige håndflader og lidt hedeture er helt normale hvis man skal på date. Måske har man via sin app på sin smartphone mobiltelefon via en datinghjemmeside været så heldig at møde en potentiel makker, som man nu skal møde irl efter at have chattet løs i flere år. Det er naturligvis en stor dag og man har glædet sig meget. Så kommer din date og han har sin smartphone mobiltelefon i hånden, hvilket I har aftalt at I begge skulle, så I kunne kende hinanden. Han krammer dig og fra dette øjeblik kan du mærke, at han var endnu flottere end du havde regnet med og du finder ud af, at de tusindvis af billeder han har sendt har været af en helt anden person, måske hans bror.